Neprehliadnite

Záverečný turnaj – Korutánsko I. deň

 

Posledný (bonusový) turnaj tohtoročnej série Carinthia Ladies Tour Race to Tecina sa uskutočnil od 07.10 do 09.10 v Golf Park Klopainer See.

Korutánsko je najjužnejšou spolkovou krajinou Rakúska, hraničiacou so Slovinskom a Talianskom. Táto oblasť je známa svojou nádhernou prírodou – množstvom jazier, vrchov a dolín, čo z nej robí ideálnu destináciu pre milovníkov prírody, športu a oddychu. Hlavným mestom Korutánska je Klagenfurt, nachádza sa tu aj známe jazero Wörthersee, ktoré je obľúbeným letoviskom.

Golf Park Klopeiner See je obľúbený golfový rezort v tejto oblasti, nachádzajúci sa pri jazere Klopeiner See, ktoré je jedným z najteplejších kúpacejších jazier v Rakúsku. Golfový park ponúka kvalitné 18-jamkové ihrisko, ktoré sa rozkladá na malebnom pozadí korutánskych hôr a jazier, čo robí hru na tomto ihrisku vizuálne veľmi atraktívnou.

Okrem golfu poskytuje oblasť množstvo možností na ďalšie aktivity, ako sú turistika, cyklistika či vodné športy na jazere. Pre tých, ktorí majú radi pokoj a relax, je Klopeiner See miestom, kde si môžu vychutnať krásy prírody, čistú vodu a slnečné dni.

Prvé turnajové kolo sa hralo 08.10 formát hry: stableford netto. 09.10 sa hral Texas scramble dvojíc. Chceli by sme v prvom rade srdečne poďakovať Kärnten za to, že nám umožnili zahrať si toto krásne ihrisko, ubytovanie v senzačnom hoteli Hotel Spa Sonne a taktiež, že sa im podarilo vybaviť pekné počasie.

Okrem toho by sme samozrejme radi poďakovali aj ostatným sponzorom ako Katarína Žiak, Lavazza, Golf CentrumTatranská MinerálkaSothysGolf Revue, Hotel Jardin Tecina, CK FWT a Moris Trade.

Záverečný turnaj bol zakončený aj Gala večerou, kde sme rozdali výhry všetkým víťazom aj víťazkám, vrátane celkovej víťazky. Celkovou víťazkou sa stala Renáta Ardanová. Ako jednu z cien získala 5-dňový Golfový pobyt na Kanáskych ostrovoch od CK FWT | Golf Trip.

Chceli by sme avšak poďakovať všetkým hráčom, ktorí chodili pravidelne na naše turnaje, veľmi si ceníme Vašu dôveru a aj naďalej budeme robiť všetko preto, aby ste sa na našich turnajoch cítili príjemne. Našim cieľom je Vás rozmaznávať dobrým jedlom, zabezpečenie celodenného pitného režimu, príjemnej atmosféry, vrámci možnosti dobrého počasia, pekných darčekov pre víťazov a našim úplne najdôležitejším cieľom je aby ste si to užívali. Tešíme sa na Vás už budúci rok.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv