Neprehliadnite

Jachta Pershing 6X

 

Len pre najodvážnejších

Prvá loď, ktorú lodenica Pershing vyrobila v 80. rokoch 20. storočia, bola na tú dobu naozajstným unikátom. Bola otvorená, mala 45 stôp, ohromný výkon, a to všetko v luxusnom prevedení.

Čoskoro nasledovali ďalšie. Jednou z najvýraznejších vlastností Pershingu je, že väčšina modelov je vybavená povrchovými vrtuľami. To umožňuje lodiam dosahovať veľkú rýchlosť, čo je pre jachty tejto veľkosti a s takou špičkovou úrovňou pohodlia a priestoru na palube nezvyčajné. Lode sa veľmi ľahko ovládajú, čo milovníkom rýchlosti poskytuje naozaj aktívny zážitok z plavby. Ďalšou výhodou je tiež úspora paliva.

Verný povesti

Pershing je však povestný predovšetkým dokonalým dizajnom a luxusným interiérom. Samozrejmosťou je pohodlie hostí a variabilita jednotlivých kajút. Pershing používa veľa skla, elektricky ovládané strešné okná či posuvné dvere.

Prirodzene, vysokorýchlostné lode musia byť nielen krásne, pohodlné, ale aj veľmi bezpečné, preto sa vyrábajú pomocou jedinečného systému vákuového laminovania. Tento proces v kombinácii s dizajnom vedie k stabilnému trupu schopnému plavby, ktorý ponúka optimálnu bezpečnosť aj v ťažkých poveternostných podmienkach. Ďalšími inováciami sú zakrivené jednodielne tvarované okná, ktoré poskytujú veľa svetla aj v menších kajutách.

Len pre najodvážnejších

Nový model Pershing 6X je sebavedomý a vyzývavý, s množstvom nových funkcií a neuveriteľným výkonom až 48 uzlov. Pershing 6X predstavuje tú najodvážnejšiu stránku charakteru značky, ktorá vždy priťahovala tých najodvážnejších.

Produkt kooperácie

Jachta má 18,94 metra a je výsledkom spolupráce medzi Ferretti Group Product Strategy Committee vedenou Pierom Ferrarim, dizajnérskou kanceláriou vedenou Fulviom The Simonim a technickým oddelením skupiny. Najnovší model 6X je určený pre tých, ktorí hľadajú na vlnách pravé vzrušenie.

Text Táňa Gundová / foto archív

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv