Neprehliadnite

Carinthia Ladies Tour – IV. turnaj (Hrubá Borša)

 

V sobotu 27.07 sa v golf klube Hrubá Borša konal už IV. turnaj série Carintia Ladies Tour Race to Tecina v spolupráci s Golf Revue.

Golfový rezort Black Stork v Hrubej Borši sa nachádza približne 20 km od Bratislavy, v malebnom prostredí obklopenom prírodou.

Charakteristiky ihriska

  • Počet jamiek: Rezort ponúka 27 jamiek, ktoré sú rozdelené na 1x 18 jamiek (Majstrovské ihrisko) a malú akadémiu v podobe 9 jamiek.
  • Dizajn ihriska: Ihrisko je navrhnuté tak, aby poskytovalo výzvu pre hráčov všetkých úrovní, od začiatočníkov až po pokročilých.
  • Ubytovanie: Rezort poskytuje možnosť ubytovania pre hráčov a ich rodiny, čo umožňuje stráviť viac dní na ihrisku a v jeho okolí.

Tak ako každý turnaj, aj tento sa niesol v znamení konkrétnej farby – zelená.

Zelená je presne tá farba, ktorá nás prebúdza a zároveň dokáže poskytnúť pokoj a zotavenie. Je farbou prebudenia, novej nádeje.

Hráčov sme privítali welcome drinkom a bohatým raňajkovým bufetovým stolom. Počas celého dňa sme zabezpečovali pitný režim, po 9 jamkách mali hráči halfway bufet a po hre zdravý obed.

V kategórii ženy HCP do 24 sa umiestnila na:
1.mieste Nguyen Thi Vong
2.mieste Nquyen Eva
3.mieste Gašparovičová Danka

V kategórii ženy HCP do 36 sa umiestnila na:
1.mieste Dvorská Lucia
2.mieste Huňadyová Kristína
3.mieste Körmendiová Ingrid

V kategórii ženy HCP do 54 sa umiestnila na:
1.mieste Ardanová Renáta
2.mieste Doan Thi Thuy
3.mieste Fitošová Ľubica

V kategórii muži sa umiestnil na:
1.mieste Szabó Kamil
2.mieste Ratkovič Radovan
3.mieste Púčik Erik

Gratulujeme všetkým medailistom a tiež chceme poďakovať všetkým ktorí sa turnaja zúčastnili. Tešíme sa na Vás na našom ďalšom turnaji už 21.09 v Penati Golf Resort.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv