Neprehliadnite

Sony Open: Slovák Sabbatini dýcha lídrom na krk, na Havaji stráca jediný úder

 

Z troch úderov, ktoré strácal Rory Sabbatini na vedenie po 1. kole Sony Open, je po ďalšej runde už len jedna. Slovenský reprezentant zahral vo Waialae Country Clube v Honolulu v piatok 67 rán (-3) a s celkovým skóre -5 je v skupine deviatich hráčov na delenom treťom mieste.

Sabbatini sa oproti prvému kolu zlepšil o jednu ranu a jedna mu chýba na Brendana Steela a Camerona Davisa, ktorí sú v polovine turnaja vo vedení so skóre -6. Rovnako je na tom tiež Colin Morikawa, ktorý po úvodnej runde viedol, ale v piatok sa zhoršil o päť úderov. V druhom kole vietor opäť dosahoval rýchlosť 50 km/h.

Gríny sú ale nezvykle mäkké, pretože ihrisko skropí každú noc výdatný dážď a prehánky sa objavujú aj napriek inak slnečné dni. Sabbatini minulý rok zakončil historickým triumfom pre Slovensko na tímovom turnaji QBE Shootout, hoci tento ívent mal štatút neoficiálneho turnaja US PGA Tour. Preto za tento úspech nezískal kartu na ďalšiu sezónu ani body do FedEx Cupu.

V piatok na Sony Open Sabbatini zahral na prvej deviatke tri birdie a jedno bogey. Na druhej si pripísal jedno birdie a dve bogey, než prišiel na svoju poslednú jamku, ktorou bola päťparová deviatka. Na nej si vylepšil svoje skóre hneď o dve rany za ígl. Rovnako ako pred týždňom na Turnaji šampiónov aj tentoraz skončili turnaj s rovnakým skóre Justin Thomas a Patrick Reed. Lenže pred týždňom v Kapalue to znamenalo play-off o víťazstvo, tentoraz však neprešli katom so skóre +3.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv