Neprehliadnite

Woodsovu priateľku Eriku zbavili obvinení zo smrti barmana

 

Priateľku Tigra Woodsa Eriku Hermanovú zbavili obvinení z podielu na smrti zamestnanca golfistovej reštaurácie v Jupiteri na Floride. Mladý barman, ktorému údajne Tiger neraz nalieval pohárik aj počas pracovnej doby, zomrel pri autonehode vlani 10. decembra.

Nicholas Immesberger nabúral v aute, pričom v krvi mal trojnásobne vyššiu hladinu alkoholu, ako je na Floride dovolené. Predtým popíjal po pracovnej dobe v reštaurácii, kde bol zamestnaný ako barman. Woodsova partnerka tam pracuje ako manažérka prevádzky. Obaja boli súčasťou trestného konania od mája, keď na nich Immesbergerovi pozostalí podali žalobu. V tej sa tvrdilo, že Woods ako majiteľ a Hermanová ako manažérka veděli, že 24-ročný barman z ich podniku má problémy so závislosťou na alkohole. Napriek tomu s ním v minulosti popíjali.

Woodsove meno odstránili zo súdneho procesu už v júni. Teraz je tak zo všetkých obvinení zbavená aj Hermanová. Immesberger pred svojou smrťou niekoľko hodín popíjal po službe v reštaurácii The Woods Jupiter, potom sadol za volant v stave „ťažkej intoxikácie“ a vydal sa na sever po federálnej diaľnici v okrese Martin. „Všetci sme veľmi smutní z toho, že Nick zomrel. Bola to hrozná noc se strašným koncom a my sa za neho aj za jeho rodinu cítime veľmi zle. Je to veľmi smutné,“ uviedol Woods už v lete tohto roku.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv