Neprehliadnite

Alfred Dunhill Links Championship: Westwood trafil v úvodnej runde eso!

 

O najlepšej rane prvého kola na turnaji Alfred Dunhill Links Championship niet pochýb. Jej autorom bol Lee Westwood, ktorý sa blysol ojedinelým úderom na škótskom linksovom ihrisku v Carnoustie.

Originálne podujatie z kalendára European Tour sa odohráva ešte na ďalších dvoch klasických linksoch. Najnižšie skóre padali na Old Course v St. Andrews. To úplne najnižšie nastrieľal Justin Walters z Juhoafrickej republiky, ktorý zapisoval 63 úderov (-9) a po prvom dejstve vedie.

Westwood zahral svoju ideálnu ranu na trojparovej osmičke, svojej predposlednej jamke úvodného kola. Potom, čo loptička dopadla na grín a doputovala rovno do jamky, nezostávalo hviezde D+D REAL Czech Masters nič iné, než zdvihnúť ruky nad hlavu a prijímať gratulácie.

Dobrá palica od kedíka,“ pochválil nepriamo svoju snúbenicu Helen Storeyovú. Westwood tak súčasne potvrdil svoj zmysel pre anglický humor, pretože jeho priateľka mu do výberu palíc nehovorí. Jej úlohou je skôr vytvárať psychickú pohodu v kritických aj pozitívnych momentoch.

Napriek hole-in-one sa však Westwood po úvodnej osemnástke neprebojoval na vyššie ako delené 51. miesto so skóre 69/-3. Len pomaly sa rozbiehajú aj ďalšie hviezdy turnaja. Tommy Fleetwood zahral kolo na 66 rán (-6), čo bolo vo štvrtok v Carnoustie druhé najlepšie skóre dňa. Vlaňajšia rydercupová hviezda pôjde do druhého kola z deleného 12. miesta so stratou troch rán na čelo leaderboardu.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv