Neprehliadnite

Ilúzia morí

 

Čína je už zopár rokov jedným z najdôležitejších trhových odbytísk sveta, a do bodky to platí aj v segmente tovaru pre náročných. Každá značka, ktorá na poli exkluzivity niečo znamená, nemôže prehliadnuť zástup dynamických čínskych multimilionárov, ktorých zoznam sa rozširuje takou rýchlosťou, ako nikde inde.

A zdá sa, že sa chystá pripojiť sa k poprednému rebríčku aj v oblasti, v ktorej už tradične dominujú firmy západnej časti planéty – konkrétne stavitelia tých najluxusnejších a najdrahších jácht. Ako informoval portál Bussiness Insider, čínska spoločnosť Pride Mega Yachts má k tomuto cieľu historicky najbližšie: nedávno totiž predala najväčšiu súkromnú loď, aká kedy bola v Číne postavená a zároveň absolútnu špičku svojej ponuky. Tá má názov Illusion.

Dátum jej dodania majiteľovi má pripadnúť na budúci rok a ak ju v niektorom zo svetových prístavov stretnete, verte, že to nie je iba ilúzia. Vyše 90 metrov dlhý kolos disponuje všetkým, na čo si rozmarný miliardár spomenie: domáce kúpele, dva luxusné VIP apartmány plus jeden najväčší pre majiteľa, vlastnú terasu s krbom, kanceláriu, obrovský šatník a saunu. O perfektný výhľad na všetky strany sa starajú obrovské panoramatické okná a kapitánsky mostík pripomína bezmála legendárnu vesmírnu loď Enterprise, až na to, že najmodernejšie prístrojové vybavenie v ňom je dielom firmy Rolls – Royce, a teda aj akýmsi druhom technického umenia. Samozrejmosťou je vlastný heliport a obrovský hlavný salón, ktorý s prehľadom poráža niektoré päťhviezdičkové hotely. Cena a ani majiteľ lode, ktorá sa s prehľadom zaradí na vrchol plávajúceho luxusu, dosiaľ nie je známa.


il il1 il3 il2 il7 il5 il6 il4

 

Foto: bussiness insider

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv