Neprehliadnite

V. turnaj Carinthia Ladies Tour v Penati Golf Rezorte

 

Krásna sobota nám vyšla na náš posledný tohtoročný turnaj Carinthia Ladies Tour Race to Tecina 2024. Turnaj sa konal 21.09 v Penati Golf Resort na ihrisku Heritage v príjemnej uvoľnenej atmosfére.

Súčasťou turnaja bol aj welcome drink, raňajky, ochutnávka rumu Vintage of Mauricius a taktiež aj Royal Rum, ale aj halfway bufet, pitný režim zabezpečené počas celého dňa a obed po hre.

Chceli by sme poďakovať sponzorom Tatranská minerálka, Golf Centrum, Lavazza, Sothys Slovakia, GOLF Revue, Constance Hotels & Resorts, Hotel Jardín Tecina a šperkárke Katarína Žiak, ceníme si vašu podporu.

Farba turnaja bola tentokrát ružová.

V kategórií HCP do 24.4 sa umiestnila na
1. mieste: Ivana Hanzalíková
2. mieste: Jitka Herczeg Račická
3. mieste: Petra Mráziková

V kategórií HCP do 36 sa umiestnila na
1. mieste: Drahoslava Šidlová
2. mieste: Monika Szabóová
3. mieste: Kristna Huňadyová

V kategórií HCP do 54 sa umiestnila na
1. mieste: Jana Doležalová
2. mieste: Renáta Ardanová
3. mieste: Ľubica Homerová

V kategórií muži sa umiestnil na
1. mieste: Roman Talaš
2. mieste: Martin Mrázik
3. mieste: Ján Zachar

Všetkým umiestneným gratulujeme a zároveň by sme Vás všetkých chceli srdečne pozvať na náš záverečný turnaj, ktorý sa uskutoční v Korutánsku od 05.10 do 07.10. na ihrisu Golf Klub Klopeiner Am Zee. Cena je 290 eur na osobu, v čom je zahrnutá strava, ubytovanie, pitný režim a 2x 18 jamiek. V prípade, že sa o turnaji chcete dozvedieť viac, neváhajte nás kontaktovať na email micko@golfrevue.sk.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv