Neprehliadnite

Japanese Head SPA

 

Dokonalá japonská harmónia

Prvý autentický Japanese Head SPA salón na Slovensku

Japanese Head SPA je jedinečný japonský rituál, ktorý vďaka virálnym videám na sociálnych sieťach získava celosvetovú popularitu. Tisíce zahraničných turistov merajú cestu až do ďalekého Japonska, aby mohli toto unikátne ošetrenie zažiť na vlastnej koži. V najlepších japonských Head SPA salónoch je priemerná čakacia lehota na ošetrenie až tri mesiace, no teraz máte možnosť ho zažiť aj na Slovensku.

Čo je Head SPA?

Japonský rituál Head SPA nielenže podporuje zdravie vlasovej pokožky, ale taktiež navodzuje stav dokonalej rovnováhy a harmónie tela a mysle. Jeho korene siahajú až do tradičnej indickej ajurvédskej medicíny, čím prináša celostný prístup k starostlivosti o vlasy a pokožku.

Prostredníctvom jemných masážnych pohybov, použitia kvalitnej japonskej kozmetiky a prírodných olejov sa hĺbkovo čistí vlasová pokožka a zlepšuje sa jej prekrvenie. Tento proces prispieva k posilneniu vlasových folikulov a podporuje rast zdravých vlasov. Okrem toho pomáhajú aromaterapeutické vlastnosti procedúry znížiť vnútorné napätie a navodzujú pocit dokonalého uvoľnenia.

Luxusné vybavenie priamo z Japonska

Japanese Zen Head SPA salón v Bratislave získal certifikáciu priamo z Tokia a vychádza z tradičnej japonskej Head SPA filozofie. Okrem toho, že sa pri ošetreniach postupuje výlučne podľa prísne daného protokolu, je salón vybavený nadštandardným ručne vyrábaným príslušenstvom z Japonska. Ide napríklad o vlasovú parnú saunu, ktorá vďaka mikroskopickým vodným časticiam pomáha k rýchlejšiemu a efektívnejšiemu prenikaniu aktívnych látok do vlasovej pokožky. Tento prístroj maximalizuje účinky použitých produktov a poskytuje pocit skutočnej exkluzivity.

Nezabudnuteľný zážitok núkajú aj japonské vlasové kúpele, pri ktorých prúd teplej vody steká pozdĺž vlasov a vlasovej pokožky a vytvára tak príjemný zvuk pripomínajúci žblnkot potôčika v japonskej zen záhrade. Tieto kúpele účinne odstraňujú zoxidovaný kožný maz, no zároveň zachovávajú prirodzenú vlhkosť. Vlasová pokožka je po ošetrení nielen čistá, ale aj prirodzene hydratovaná a vyživená.

Nemožno opomenúť ani špeciálne hydraulické kreslo s mäkkými ergonomickými vankúšikmi podopierajúcimi krk a hlavu, vďaka ktorým sa budete cítiť počas celého ošetrenia ako v bavlnke.

Viac ako len krása vlasov

Salón sídliaci v lukratívnej bratislavskej lokalite Twin City ponúka autentické japonské ošetrenie s dôrazom na kvalitu a tradíciu. Poskytované služby sú výlučne privátne, čo znamená, že počas Head SPA rituálu sa v salóne nachádza len terapeutka a klient pre maximálnu diskrétnosť a komfort.

Japanese Head SPA je jedinečný rituál, ktorý prináša nielen fyzické, ale aj duševné benefity. Hlboká regenerácia vlasovej pokožky a vlasov, odbúranie každodenného stresu či podpora celkovej duševnej pohody je presne to, čo v dnešnej uponáhľanej dobe dozaista oceníte.

JAPANESE ZEN HEAD SPA

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv