Neprehliadnite

Carinthia Ladies Tour – III. turnaj (RED Oak Nitra)

 

V sobotu 15.06 sa v RED OAK Golf Club uskutočnil už tretí tohtoročný turnaj série Dámska golfová túra Race to Tecina. Dámy si zahrali krásne ihrisko, tentoraz všetky oblečené v červenej farbe. Ako každé kolo aj tentokrát sme mali súťaž o najkrajší outfit s dominujúcimi červenými prvkami.

Turnaje ktoré organizujeme oslavujú tento rok už 20-ročnú tradíciu a preto sme si pre najlepšiu celkovú hráčku v každej kategórii na záver pripravili putovný pohár, golfový pobyt pre 2 osoby na Kanárskych ostrovoch od CK FWT, šperky z golfovej kolekcie slovenskej návrhárky Katarína Žiak a ďalšie atraktívne ceny.

Každý jeden turnaj budeme taktiež žrebovať zo všetkých zúčastnených jedného hráča, ktorý získa víkendový pobyt pre dve osoby s polpenziou v hoteli Residence Jasná.

V ponuke bolo počas turnaja aj prosecco, rum, Gambrinus, nealkoholické nápoje Zlatý Bažant, Tatranská minerálka a káva Lavazza. Počas dňa bola zabezpečená plná penzia vrátane raňajok formou bufetových stolov, halfway a obedu po hre.

Ďakujeme všetkým sponzorom:

Sothys Slovakia
Constance Hotels & Resorts
Tatranská minerálka
GOLF Revue
Golf Park Klopeinersee
Hotel Jardín Tecina
Golf Centrum a veľmi si ceníme vašu podporu.

V kategórií HCP 37 – 54 sa umiestnila na

1. mieste HUŇADYOVÁ Kristína
2. mieste ARDANOVÁ Renáta
3. mieste DOLEŽALOVÁ Jana

V kategóri HCP 24,5 – 36 sa umiestnila na

1. mieste MELICHÁREKOVÁ Miroslava
2. mieste GREGOVÁ Martina
3. mieste SRNKOVÁ Gabriela

V kategórií HCP do 24,4 sa umiestnila na

1. mieste ZAJACOVÁ Danica
2. mieste MALÍČKOVÁ Lucia
3. mieste SZABÓOVÁ Andrea

V kategórií muži HCP 5 – 54 sa umiestnil na

1. mieste HORŇANSKÝ Filip
2. mieste MALÍČEK Michal
3. mieste FITOŠ Peter

Ďalší turnaj sa uskutoční 27.07 na ihrisku Golf Klub Hrubá Borša, kde bude tentokrát farba turnaja zelená. Tešíme sa na Vás.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv