Neprehliadnite

Woodsa museli po havárii vystrihnúť z auta, čaká ho operácia

 

Hviezdny golfista Tiger Woods skončil po vážnej dopravnej nehode v nemocnici, kde ho s početnými zraneniami kolena čaká operácia. Američan údajne pretočil svoje vozidlo na strechu a záchranári ho museli z vraku vystrihnúť.

Tiger Woods bol dnes ráno v Kalifornii účastníkom autonehody, pri ktorej utrpel početné zranenia nohy. Momentálne je na operačnej sále,“ oznámil Woodsov agent Mark Steinberg. Presný rozsah zranení 35-ročnej golfovej ikony zatiaľ nie je známy.

Podľa polície nebolo do havárie zapojené žiadne ďalšie vozidlo, pričom a Woods bol vo svojom automobile sám. Zábery z helikoptéry televíznej stanice KABC-TV z miesta nehody ukázali vozidlo na boku vedľa cesty s čelnou stranou ťažko zničenou a s vystrelenými airbagmi.

Držiteľ 15 major titulov sa v poslednej dobe zotavoval po piatej operácii problematického chrbta. Pôvodne očakával, že sa po odstránení úlomku platničky, ktorá mu tlačila na nerv a spôsobovala bolesti, sa k súťažnému golfu vráti v polovici marca. Na začiatku týždňa ale pripustil, že rekonvalescencia neprebieha podľa predpokladov a možno nestihne aprílové US Masters.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv